Acrobat Password Recovery

 

1.

PDF-nøkkel er et kraftig program som i øyeblikket kan fjerne passordbeskyttelse, samt dekryptere PDF-filer og vise det opprinnelige brukerpassordet som er knyttet til filen. PDF-nøkkel bruker brute-force, Xieve og ordbok angrep for å gjenopprette passord, og programvaren støtter alle versjoner av Adobe Acrobat gjennom versjon 9.0. Denne programvaren er ikke fri; En gratis prøveversjon er imidlertid tilgjengelig på Passware-nettstedet.

2.

Acrobat Password Recovery Key 6.1 fra programvarefirmaet Passware gir lignende funksjonalitet til PDF-nøkkel. Den har tre forskjellige metoder for å angripe PDF-filen for passordgjenoppretting, den støtter flerspråklige passord, og passordgjenoppretting sparer statusen automatisk, slik at du ikke må starte igjen fra begynnelsen i tilfelle et systemkrasj.

< p> 3.

Avansert PDF Password Recovery av Elcomsoft er kanskje et av de mest omfattende PDF-verktøyene for gjenoppretting av passord. Det er i stand til å dekryptere opptil 256-biters AES-kryptering og har en rekke ulike verktøy som valgfri JScript-kodefjerning og batchmodus for å automatisere gjenopprettingsprosessen over flere filer. Elcomsofts gjenopprettingsprogram for passord er designet for å kjøre på optimal ytelse på multicore-CPUer, så det kan være det raskeste verktøyet for jobben.

4.

Gjenopprett PDF-passord publisert av Eltima Software er et verktøy for gjenoppretting av Acrobat PDF-passord for Mac OS X som har et hastighetsoptimalisert brute-force-angrepssystem og automatisk gjenoppretting av passordlogging. Gjenopprett PDF-passordet støtter alle Adobe Acrobat-versjoner via 9.x og kan gjenopprette passord på flere språk.

Innsamling av et dokument eller samling av dokumenter i en PDF-fil opprettet av Adobe Acrobat er en ren og profesjonell metode for visning av innhold. En vanlig funksjon i PDF-opprettingen i Acrobat er passordbeskyttelse, som sikrer at arbeidet ditt og ideene bare kan ses av deg og personene du har tenkt å samarbeide med. Problemet med passordbeskyttelse er at hvis du glemmer passordet ditt, blir innholdet utilgjengelig og effektivt ubrukelig. Heldigvis finnes en rekke programmer på Internett som er i stand til å fjerne passordbeskyttelse fra PDF-filer og til og med gjenopprette originale brukerpassord gjennom brute force-angrep.