Dreamweaver Won 't La meg lagre mitt nettsted

 

1.

Lagre filen til et annet sted. Hvis du for eksempel prøver å lagre en fil på skrivebordet ditt, kan du prøve å lagre den i mappen Dokumenter. Hvis du redigerer en fil direkte fra en webserver, lagrer du filen på datamaskinen og laster den opp manuelt til serveren.

2.

Start datamaskinen på nytt. Det kan være en feil enten med Dreamweaver eller datamaskinen. Ofte starter programmet på nytt og datamaskinen løser feil.

3.

Kontroller Dreamweaver for oppdateringer. Se på Adobe-nedlastingssiden (se Resources) og se om det har vært noen oppdateringer for din versjon av Dreamweaver.

4.

Kopier koden til et annet HTML-editor og lagre fil derfra. Hvis du ikke har et annet HTML-program, kan du bruke et tekstredigeringsprogram som Notisblokk, som installeres på hver Windows-datamaskin.

Adobe Dreamweaver er et populært HTML-redigeringsprogram for hypertekst-oppslagsspråk. Ved hjelp av denne programvaren kan du opprette nettsider og laste dem opp for offentlig visning. Noen ganger har Dreamweaver imidlertid problemer med å lagre filer. Enten får du en JavaScript-feil når du prøver å lagre en fil eller en hvilken som helst type programfeil. Det er flere grunner til at dette kan hende, men to vanlige problemer er ødelagte filer og Dreamweaver-feil. Heldigvis måtene du kan fikse både disse feilene er enkle.