Hva er DocX u0026 DocM?

 

Docx

Vanligvis uttalt 'dot x', dette formatet er standard for både Microsoft Word 2007 og 2010. Dette betyr at de automatisk lagrer dokumentet ditt under 'docx.' I hovedsak lagrer du dokumentet som å lagre som et 'doc' i Microsoft Word 2003. Men tidligere versjoner av Microsoft kan ikke åpne en docx, og Microsoft 2007 tillater muligheten å lagre som et dokument.

Docm

'M' i denne utvidelsen står for 'makro'. Docm-filer har lov til å bruke makroer, men trenger ikke nødvendigvis dem. En makro er et stykke visuell programmeringskode som kjører et program i et dokument.

Hvorfor forskjellige utvidelser?

'm' i dette utvidelser står for 'makro'. Docm-filer har lov til å bruke makroer, men trenger ikke å bruke dem. En makro er et stykke visuell programmeringskode som kjører et program i et dokument. I 2007 lanserte Microsoft en versjon av Word som tilbød mange forskjellige filformater. Disse formatene lar deg utføre forskjellige oppgaver med dokumentene dine, og også beskytte datamaskinen din på en måte som du kanskje ikke har innsett tidligere.