Hvordan integrere hendelsesregistrering til frontpage 2003

 

1.

Start FrontPage, klikk på 'Ny', og klikk på en av malene for å umiddelbart bygge et nettsted.

2.

Klikk på 'Sett inn , '' Forms 'og velg deretter å legge til enten et tekstfelt (et felt der brukerne skriver informasjon), rullegardinmenyer eller en avkrysningsboks. Når du har lagt inn skjemaet, skriver du inn en tittel (for eksempel 'Navn' eller 'Antall gjester') og informasjon hvis du lager et felt eller en boks.

3.

Gå til ' Skjemaer 'igjen og sett inn en send-knapp, slik at brukerne kan sende inn registreringen.

4.

Klikk på' File 'og deretter' Bekreftelsesskjema. ' Dette vil vise deg hvordan siden ser ut etter at brukerne har sendt inn registreringen. Klikk på toppteksten (som bare vil være generisk tekst) og skriv inn tekstspesifikke for ditt nettsted og arrangement.

Hvis du har en hendelse som kommer opp, eller en klubb der det er konstante hendelser, er det viktig å integrere et registreringsskjema for hendelsen på nettstedet ditt. Et registreringsskjema vil hjelpe deg å vite hvor mange som kommer, og dermed vil du forutse kostnader og fortjeneste. Microsoft FrontPage, laget for webpublisering, har ikke et 'hendelsesregistrering' -verktøy per se, men det har skjemaverktøy som vil bygge en registrering på nettstedet ditt. Hvis du ikke har et nettsted allerede, kan Frontpage hjelpe med det også.