Hvordan lage iTunes arbeid med en Xbox

 

1.

Slå på Xbox-en og start opp Xbox Live.

2.

Velg alternativet 'Spillmarked'.

3.

Klikk på 'Spillmarkedsplass' og velg 'Utforsk spillinnhold.'

4.

Bla gjennom de ulike alternativene til du kommer 'Valgfri medieoppdatering.' Alternativene dine bør være organisert alfabetisk, så denne filen vil bli plassert under 'O.' Den valgfrie medieoppdateringen er omtrent 2 megabyte i størrelse og lar Xboxen spille av musikkfiler som er konvertert til AAC.

5.

Klikk på 'Last ned.'

6.

Koble iPod-kontakten ledningen (festet til iPod) til spillkonsollen.

7.

Velg 'Musikkbibliotek' på Xbox-hovedskjermen din når iPod er koblet til konsollen. Din iPod skal vises i listen over enheter som er koblet til Xbox. Ved å klikke på iPod, kan du se alle sangene på den og spille av alle som er i AAC-format .

Tips og advarsler

  • Du kan bare spille iTunes-sanger på Xbox-en din som er i AAC-format. I iTunes kan du høyreklikke på en sang og konvertere det til AAC-format.
  • Enten du har blitt forfremmet til DJ for ditt nyeste husfest, eller du bare vil kaste på noen låter for å rocke ut til mens du arbeider rundt huset, gjør Xbox 360 deg for en flott musikkplattform. Det eneste problemet er at Xbox-eiere ikke kan spille musikk fra iTunes eller fra en iPod rett ut av boksen. Du kan imidlertid konfigurere Xboxen din til å spille av musikk lastet ned i iTunes via spillkonsollen.