Programvare for å åpne en DAT-fil

 

Programmeringsprogramvare

Programmeringsprogramvare lar brukerne lage, programmere og redigere filer. Du kan opprette, åpne og vise DAT-filer med programvare som Microsoft Visual Studio, Corel WordPerfect, Nero ShowTime, Ontrack EasyRecovery, Nullsoft Winamp, Pitney Bowes MapInfo, Runtime GetDataBack og SoftVelocity Clarion.

Tekstredigerere

Tekst Redaktører er programmer som lar brukere skrive, redigere og lagre tekst. Du kan vise DAT-filer med tekstredigerere som blant annet Microsoft Word, Notepad og Openoffice-forfatter. Du kan imidlertid ikke opprette datafiler med disse programmene.

Åpne filen

For å åpne en DAT-fil, høyreklikk bare på filen, klikk på 'Åpne med', velg 'Velg standardprogram , 'og velg programmet du vil bruke til å vise filen. Hvis du, til tross for at du har et programmeringsverktøy eller en tekstredigerer, ikke åpner datamaskinen din, må du kjøre en skanning for å sjekke om registerfeil, da dette kan bli skadet. En DAT-fil er en 'generisk datafil opprettet av et bestemt program,' ifølge FileInfo.com. DAT-filer inneholder tekst, binær eller grafisk data som enkelt kan vises og redigeres med forskjellige programmer.