Programvare for butikkstyring

 

Funksjon

Lagringsprogramvare gjør det mulig for ledere å kontrollere deres beholdning og merchandising. Det hjelper også med å forbedre et butikkes salg via shopper-programmer og gavekort.

Funksjoner

Store programvare inneholder ofte moduler som fakturering, lager og etikett og salgsfremmende signaturutskrift. Denne programvaren kan også inneholde en POS-modulen, som gjør det mulig for ledere å spore kassetransaksjoner. Rapporteringsverktøy lar ledere opprette rapporter om salgstrender.

Typer

Programvareutviklingsselskaper lager butikkstyringsprogramvare for murstein butikker og e-handelsbutikker. Denne programvaren støtter flere språk, valutaer og butikkoperasjoner, slik at bedrifter kan selge produkter og tjenester over hele verden. Lagringshåndteringsprogramvaren strømlinjeformer virksomheten. Disse programmene leveres med analyse- og styringsverktøy for å hjelpe ledere til å ta bedre og raskere beslutninger. Rapporteringsverktøyene lar for eksempel ledere å opprette rapporter og spore hvilke produkter som har høyest salg.