Slik kopierer du kodede DVDer

 

Blaze Media Pro

1.

Åpne nettleseren din og besøk nedlastingssiden for Blaze Media Pro (se Resources). Klikk på den uthevede 'Primary Download' -teksten for å laste ned en gratis prøveversjon. Dobbeltklikk på '.exe' -applikasjonsfilen og kjør gjennom installasjonsprosessen. Godta vilkårene for bruk og starte Blaze Media Pro.

2.

Sett inn DVDen din i datamaskinen. Klikk på 'Velg DVD-stasjon' -knappen øverst til venstre i Blaze Media Pro-grensesnittet og velg DVDen fra popuplisten.

3.

Velg den lengste 'Tittel' i høyre side av skjermen. (Dette er filmen med funksjonslengde på DVDen din).

4.

Velg et utdataformat for den kopierte DVDen. Alternativer inkluderer AVI-, MPEG-, WMV- og MP3-, WAV- og WMA-lydutgang.

5.

Trykk på 'Konverter' -knappen for å begynne å rippe DVDen til riktig format. / p>

Pavtube DVD Ripper

1. Gå til hjemmesiden for Pavtube DVD Ripper (se Resources), bla nedover siden og klikk på 'Last ned' -ikonet på venstre side av skjermen. Kjør installasjonsfilen når nedlastingen er ferdig for å fortsette gjennom programoppsettet. Godta vilkårene for programmet og start Pavtube DVD Ripper.Sett inn DVD-en din i datamaskinens diskplass.

2.

Klikk på 'DVD-ROM' knappen i øverste venstre hjørne av skjermen for å legge inn et søkevindu. Dobbeltklikk på DVD-ikonet ditt, marker den vedlagte 'Video TS' -mappen og klikk 'Åpne' for å laste inn DVD-kapitlene i hovedvinduet

3. Velg de kapitlene du vil konvertere ved å klikke på de tomme boksene ved siden av ikonene i hovedkonverteringsvinduet.

4.

Velg et utdataformat, basert på dine behov, ved å klikke på rullegardinmenyen 'Format' nær bunnen av skjermen.

5.

Klikk på ' Utgang '-feltet nederst i vinduet for å velge en utgangsplassering for de konverterte filene. Velg en mappe på harddisken din (eller opprett en ny mappe) og klikk på' OK '.Trykk på 'Konverter' -knappen nederst til høyre på skjermen for å starte konverteringen.

HandBrake

1.

Lansering din nettleser og besøk HandBrake's nedlastingsside (se Resources). Klikk på 'Last ned det nå' -ikonet på midten av siden for den nyeste versjonen av HandBrake. Dobbeltklikk installasjonsfilen '.exe' og kjør gjennom programoppsettet. Godta bruksvilkårene og start HandBrake.

2.

Sett inn DVDen i diskstasjonen. HandBrake skal automatisk lese og laste innholdet. Hvis ikke, klikk på 'Source' -knappen og velg 'DVD Disc' for å angi et popup-søkevindu. Dobbeltklikk på DVD-ikonet, marker mappen 'Video TS', og klikk 'Åpne'.

3.

Klikk på 'Forhåndsinnstillinger' -fanen på høyre side av skjermen for å avsløre et sett med utgangsmuligheter for den konverterte videoen. Alternativer inkluderer iPod, iPhone, PSP, PS3 og mer, avhengig av dine behov.

4.

Klikk på 'Bla gjennom' -knappen til høyre for 'Destinasjon' -feltet for å velge en lagringsplass på harddisken for de lagrede filene. Trykk på 'Start' -knappen for å begynne å kopiere den kodede DVDen til ønsket format.

Tips og advarsler

  • Hvis du konverterer til en mobiltelefon eller enhet, kan du se i brukerhåndboken for riktig filtype og oppløsning på enheten.
  • For generell avspilling på datamaskinen din, kan det hende du vil prøve AVI-, WMV- eller MP4-utgang, avhengig av datamaskinens mediespiller.
  • Tillat opptil flere timer for at DVDen skal rippe til riktig format .
  • Siden datamaskinen ikke kommer med vanlig DVD-ripping programvare, må du kanskje laste ned et program fra Internett. Hvilket program du bruker til å kopiere en kodet DVD-filstruktur, avhenger av hva du bruker den til. For eksempel vil du kanskje prøve et program som Blaze Media Pro hvis du vil kopiere DVDen til WMV eller bare et lydformat. PavTube DVD Ripper vil kopiere DVDen til en rekke formater, inkludert MKV, MP4, MPG og FLV, mens HandBrake er mer egnet for å kopiere DVDer til et bærbart medieenhetsformat.