Slik oppgraderer du Java Script

 

Java manuell nedlasting

1.

Åpne nettleseren din og naviger til Java-manuell nedlastingswebside.

2.

Klikk på 'Windows 7 / XP / Vista / 2000/2003/2008 Online', og deretter 'Lagre fil' i dialogboksen Filnedlasting som vises.

3.

Velg et mappested hvor du kan lagre filen på datamaskinen; Hvis du velger 'Skrivebord' eller 'Programfiler', kan det hjelpe deg å huske hvor du lagret programmet lettere. Dobbeltklikk på den lagrede filen for å starte nedlastingen.

4.

Klikk på 'Installer' og deretter 'Neste' for å godta vilkårene for bruk og personvern. Når nedlastingen er fullført, klikker du på 'Lukk.'

Fremtidige oppdateringer

1.

Klikk på ballongen som vises i verktøylinjen når Java-oppdateringer er tilgjengelige Klikk deretter på 'Last ned' for å starte nedlastingsprosessen.

2.

Klikk på ballongen igjen når nedlastingen er fullført, og deretter 'Installer' for å starte installasjonsprosessen. < /p>

3.

Klikk på 'Fullfør' for å fullføre installasjonen. Start datamaskinen på nytt når du blir bedt om det.

JavaScript er ofte forvekslet med Java, men de er helt forskjellige, hver tjener sine egne formål i webutvikling. JavaScript ligger i HTML-dokumenter og bruker kommandoer skrevet direkte inn i dokumentet. JavaScript-programmering krever en tekstredigerer og en JavaScript-aktivert nettleser. Java, i mellomtiden, er et programmeringsspråk som brukes til å lage frittstående applikasjoner og applets. Mens den gjennomsnittlige ikke-programmøren ikke har interesse for å lære Java, er det nødvendig å se mange nettsteder, se filmer på nettet, kjøre programmer og programmer, og derfor bør det installeres. Nedlastingen er gratis og enkelt fra Java-nettstedet. Etter den første nedlastingen er fremtidige oppgraderinger bare noen få klikk unna.