Slik sammenligner du QuickBooks Pro

 

Pris

Gå til QuickBooks nettside og klikk på knappen Sammenlign versjoner. Med gratis Simple Start-versjonen kan du lure på hvorfor noen ville betale for Pro-versjonen. Sannheten er at Simple Start er bare det, det begynner. Det er begrensninger på antall kunder og leverandører du kan legge til. Det er begrensninger i å lage underkontoer og typer. QuickBooks Pro, fra september 2010 koster 199,95 dollar for en enbruker lisens.

Brukerkapasitet

Antall antall brukere på QuickBooks-systemet. QuickBooks Pro kan brukes av 3 brukere samtidig. Hvis kontoret krever flere samtidige brukere, må du velge Premier Hvis du ikke trenger å ha mer enn tre brukere samtidig, vil en eller to bruker lisenser være tilstrekkelig. Hvis du trenger mer enn 20 forskjellige brukere, trenger du Enterprise-versjonen.

Funksjoner som trengs

Oppgi de ulike funksjonene du vil bruke i virksomheten din. Mens Pro vil håndtere varebeholdningen, vil det ikke håndtere bestillinger, innkjøpsordrer eller salgsordrer. Disse funksjonene kan være avgjørende for din arbeidslinje, så du trenger Premier-versjonen . Det er fem store versjoner av QuickBooks-programvaren. Enkel Start, Online, Pro, Premier og Enterprise. Pro-versjonen er den mellomliggende en som er i stand til å fullføre nesten hvilken som helst oppgave en bedriftseiere ville trenge. Pris, brukerkapasitet og funksjoner som trengs ville være gode poeng til sammenligning.