Hva er Bigfix Program?

 

Definisjon

Bigfix-programmer er programvare utviklet av BigFix, Inc., og et amerikansk selskap grunnlagt i 1997. BigFix-programmer tilbyr PC selvhjelpsprogrammer. BigFix, Inc. ble tildelt Computerworld Green IT Best Practices 2008-prisen i 2008. IBM kjøpte BigFix, Inc. for ca $400 millioner dollar i 2010.

Funksjon

BigFix-programmene inkluderer en rekke automatiske, on-demand tjenester for oppdagelse og oppløsning av sikkerhetsproblemer. BigFix-programmer gjør det i hovedsak mulig for PC-brukere å kontrollere og løse problemer med datamaskinen og virusproblemer eksternt via Internett.

Prosess

BigFix-programmer overvåker vanligvis PC-programvare for sikkerhetshull, bugs og virus og motstridende applikasjoner. Brukeren kan logge på BigFix-nettstedet for å få tilgang til BigFix-oversikten over tilgjengelige verktøy, som kan lastes ned og administreres av PC-brukeren for å løse eventuelle rapporterte problemer. Datamaskinbrukere bruker datanettverk til å laste ned programvare og andre applikasjoner. Disse nedlastingene kan bli infisert med virus eller feil som kan påvirke en datamaskin negativt. Et Bigfix-program kan bidra til å overvåke og løse slike problemer.