Panda Software Virus

 

Funksjon

Panda Antivirus Pro søker etter og fjerner virus, ormer, spyware, trojanere og sofistikert skadelig programvare, for eksempel rootkits, som er programmer som skjuler seg innenfor systemfiler. Det beskytter også mot skadelig programvare når en datamaskin er koblet til Internett.

Funksjoner

Programmet bruker atferdsanalyse for å oppdage uidentifiserte virus og har et virtuelt tastaturfunksjon som gjør det mulig for folk å bruke datamusen til å klikke på bokstaver. Dette kan brukes til å tilføre sensitiv informasjon, for eksempel kredittkortnumre. Programvaren inneholder også en sikker virtuell nettleser for å forhindre infeksjon fra skadelig internett. Nettleseren kjører i et virtuelt miljø, skilt fra datasystemet. TopTenREVIEWS sier at denne funksjonen er nyttig når du besøker potensielt mindre sikre nettsteder.

Betraktninger

Inkluderingen av spyware-beskyttelse og en brannmur eliminerer behovet for å kjøpe anti-spyware programvare og en brannmur separat. Brannmurer lager en datamaskin usynlig på internett, og forhindrer mot uautorisert inntrenging, og gir et ekstra lag av forsvar. Panda Antivirus Pro beskytter mot virus og spionprogrammer, og inneholder en brannmur. Programmet gir effektiv beskyttelse mot datasikkerhetstrusler, ifølge TopTen Reviews. Fra og med 2010 tilbys det for $40,95.