Slik importerer du iCal til iWork-tall

 

1.

Eksporter iCal-kalenderen din. iCal sikkerhetskopierer kalendere til ICS-filer. Fra 'Fil' -menyen i iCal velger du 'Eksporter'.

2.

Konverter din ICS-fil til en CSV-fil. Det er en enkel tekstkonvertering, men det krever et verktøy. Et freeware program er tilgjengelig for nedlasting fra F u0026 eacute; lix Ch u0026 eacute; nier. Se etter 'ics2csv.dmg.zip.' Andre programmer kan også håndtere oppgaven, for eksempel Mozilla SunBird eller iCalMaker. (Finn lenker til alt i Resources.)

3.

Importer CSV-filen til Numbers. Du kan enten dra CSV-filen til Numbers, eller du kan velge 'File' og deretter 'Open' fra menylinjen.

Det er mulig å importere iCal-kalendere til Apples IWork-regneark 'Numbers.' For å oppnå dette må du konvertere dataene dine til et mellomformat. Kommaseparert verdi (CSV) format er et mellomformat som er tilgjengelig både fra iCal og numre. Dessverre lagrer iCal ikke en kalenderfil i CSV. Du vil kreve et verktøyprogram som skal konverteres fra iCal-standard (ICS) til CSV. Når kalenderen din er i CSV-format, er Numbers utstyrt for å importere den.