Slik oppgraderer du lyden i en bærbar datamaskin

 

1.

Kjøp lydhøyttalere fra din lokale elektroniske butikk. Du kan velge funksjoner som fungerer best for deg, for eksempel størrelse, subwoofer, fjernkontroll, trådløse høyttalere og Bluetooth. Lyden vil ikke bare være høyere, men skarpere, og du vil ha mulighet til å justere bassnivåene etter dine preferanser.

2.

Koble høyttalerne til en USB-port på din bærbare datamaskin. Høyttalerne inneholder chips som konverterer til digital lyd og simulerer surroundlydteknologien som har blitt svært populær.

3.

Sett inn et USB-lydkort i en annen USB-port på din laptop. USB-lydkortet erstatter laptop-lydbrikken og forsterkeren. Lyden ligner på en CD-spiller. Det er ikke noe som passer til et fullt fløyet lydsystem, men et godt alternativ.

4.

Bruk høyteknologiske hodetelefoner hvis du prøver å maskere ekstern støy. Du kan finne komfortable hodetelefoner med funksjoner som volumkontroll, og trådløs og Bluetooth-funksjonalitet i alle butikker der elektronikk er solgt.

Bærbare datamaskiner ble designet for enkelhets skyld. Fra den kompakte størrelsen og den bærbare rammen til en bærbar PC ble hver fysisk funksjon skreddersydd for å gjøre den bærbare datamaskinen til en virkelig tilgjengelig elektronisk enhet. Dessverre er kvaliteten på lyden i bærbare datamaskiner typisk dårligere enn stasjonære PCer på grunn av den begrensede plassen og strømmen til den bærbare datamaskinen. Men om du leter etter kvalitetslyd for musikk, film eller andre formål, vil en oppgradering til den bærbare datamaskinen gå en lang vei for å forbedre lydens kvalitet.