Slik rengjør du et virus som kalles Rustic.B

 

1.

Åpne nettleseren din og naviger til siden til et antivirusprogramvareprodukt som du vil installere på datamaskinen. Avast, AVG og Microsoft Security Essentials tilbyr gratis antivirusprogrammer som er ganske effektive.

2.

Last ned ønsket antivirusprogramvare. Når du blir bedt om det, velg 'Lagre' og spesifiser en destinasjonsmappe på datamaskinen din for den nedlastede filen.

3.

Finn den nedlastede filen og dobbeltklikk på den for å starte installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere og konfigurere antivirusprogramvaren på datamaskinen din.

4.

Dobbeltklikk på det nyopprettede antivirusprogramikonet på skrivebordet for å kjøre programmet.

5.

Velg alternativet for å utføre en 'Full Scan.' Denne skanningen kan kreve opptil en time eller to å kjøre.

6.

Slett det Rustic.B-viruset hvis antivirusskanneren oppdager denne skadelige programvaren på datamaskinen. Din antivirusprogramvare vil vise en liste over oppdagede virus, og du vil bli spurt hvordan du vil håndtere disse filene. Slett Rustic.B-viruset (og alle andre virus som oppdages på datamaskinen) umiddelbart. Du kan bli bedt om å starte datamaskinen på nytt for å fullføre fjerningsoperasjonen.

Datamaskinen din kan lagre et bredt spekter av konfidensiell informasjon. Alle disse sensitive dataene, inkludert passordene dine, kredittkortnumre og annen personlig identifikasjon, kan bli ødelagt av virus som kan infisere datamaskinen din når du åpner en e-post eller bla gjennom en nettside som inneholder skadelig kode. De fleste antivirusprogrammer kan beskytte datamaskinen mot vanlige virus, inkludert Rustic.B. Programvareprodukter som AVG, Avast og Microsoft Security Essentials er gratis tilgjengelig for hjemmebruk og kan bidra til å holde dataene dine trygge og sikre.