Slik skriver du ut rapportoverskrifter på tilgangsrapporter

 

1.

Start Microsoft Access-programmet. Klikk på 'Microsoft Office' -knappen øverst til venstre i vinduet, og velg deretter 'Åpne' fra listen. Naviger til tilgangsrapporten du vil redigere i vinduet Åpne, og dobbeltklikk deretter filen. Rapporten åpnes i Access-arbeidsområdet.

2.

Klikk på dobbeltpilene øverst i navigasjonsruten, som ligger på venstre side av vinduet. Navigasjonsruten vil utvides. Høyreklikk på rapporten du nettopp åpnet, og velg deretter 'Designvisning' fra hurtigmenyen.

3.

Klikk på 'Vis' -fanen fra menylinjen på Øverst i vinduet, velg deretter 'Header / Footer.' En tekstboks åpnes øverst i rapporten, og et lite popup-dialogboksen 'Header and Footer' åpnes.

4.

Skriv headerteksten i eske. For eksempel, 'Q4 Holiday Report.' Eventuelt kan du redigere skrifttypen i teksten ved hjelp av alternativene i dialogboksen Hovedtekst og bunntekst. Klikk på 'Lukk' -knappen i popup-vinduet for å avslutte Header-funksjonen.

5.

Klikk på 'Microsoft Office' -knappen, og klikk deretter 'Lagre'. Høyreklikk på rapporten i navigasjonsruten, og velg deretter 'Print Preview' fra popup-menyen. Overskriften vil bli vist øverst i rapporten. Klikk på 'Skriv ut' -knappen for å skrive ut rapporten.

Microsoft Office Access er et databaseprogram som selges som et frittstående program eller som en del av Microsoft Office-pakken. Som mange av programmene i Microsoft Office, er det mulig å legge til en header i dokumenter som er opprettet i programmet. Overskriften er opprettet øverst på rapportsiden, skilt fra resten av rapporten. Hvis du vil legge til en overskrift i en rapport, bruker du header / bunntekstfunksjonen i Tilgang.