Slik tar du en Flash Stream i Media Player

 

VLC

1.

Start VLC. Gå til 'Media' -fanen og velg 'Åpne nettverksstrøm'. Et vindu med 'Åpne medier' vises og fanen 'Nettverk' blir forhåndsvalgt.

2.

Åpne rullegardinmenyen 'Protokol' og velg alternativet som tilsvarer Flash-strømmen. Skriv inn resten av nettadressen i feltet 'Adresse'. Klikk på 'Spill'. Mediene vil begynne å streame gjennom VLC.

3.

Kontroller avspilling av Flash-strømmen med kommandoene på kontrollpanelet. Når du er ferdig med å se Flash-strømmen, går du til 'Media' og velger 'Avslutt'.

RealPlayer SP

1.

Start RealPlayer SP. Gå til 'Fil' -fanen og velg 'Åpne'. Et programmeringsvindu vil vises.

2.

Skriv inn URL-adressen til Flash-strømmen i feltet 'Åpne':. Klikk på 'OK'. Mediene vil begynne å streame gjennom RealPlayer SP.

3.

Kontroller avspilling av Flash-strømmen med kommandoene på kontrollpanelet. Når du er ferdig med å se Flash-strømmen, går du til 'File' og velger 'Exit'.

Flash Movie Player

1.

Start Flash Movie Player. Gå til 'Fil' -fanen og velg 'Åpne fra nettet'. Et programmeringsvindu vil vises.

2.

Skriv inn URL-adressen til Flash-strømmen i feltet 'Åpne':. Klikk på 'OK'. Mediene vil begynne å streame gjennom Flash Movie Player.

3.

Kontroller avspilling av Flash-strømmen med kommandoene på kontrollpanelet. Når du er ferdig med å se Flash-strømmen, går du til 'File' og velger 'Exit'.

Flash brukes populært som medium for elektronisk video. Formatet har blitt tilpasset av nettsteder som YouTube, GoogleVideo, Hulu, MySpace og Dailymotion. Flash brukes også ofte til å distribuere videostrømmer av forhåndsdefinerte webcasts eller liveopptak. Siden noen mediaspillere kan få tilgang til Flash-strømmer, er det ikke alltid nødvendig for brukere å se disse strømene via en nettleser. Så lenge det er utstyrt med en Internett-tilkobling, kan gratis mediaspillere som VLC, RealPlayer SP og Flash Movie Player åpne Flash-strømmer.