Spille VOB-filer for Windows Media Player

 

1.

Last ned Media Player Codec Pack (se Resources). Dette er en av mange kompilerte samlinger av video- og lydkodeker. En kodek --- kort for kompressor / dekompressor --- er et program som forteller datamaskinen hvordan du kan kode eller dekode video eller lyd i et bestemt format. Kodekspakken du laster ned inneholder mange av disse, men du trenger bare å installere en.

2.

Dobbeltklikk den nedlastede filen. Velg 'Ekspert installasjon' og deretter Klikk på 'Neste' og 'Jeg godtar.'

Fjern markeringen i begge avmerkingsboksene som gir deg Delio-verktøylinjen og klikk på 'Neste'.

4 .

Fjern alt i listen over kodeker bortsett fra 'InterVideo DVD / SVCD Filter.' Du kan fjerne merkingen av en gruppe kodeker ved å klikke i avmerkingsboksen ved siden av gruppens navn. Når ingenting annet enn InterVideo-kodeken er valgt, klikker du på 'Installer'.

5.

Åpne Windows Media Player når installasjonen er fullført, og bruk 'File' - u0026 gt; 'Åpne' kommandoen for å bla til og velg filen du vil spille.

VOB-filer er formatet der videoen er lagret på en DVD. Windows Media Player 12 eller høyere burde kunne spille VOB-filer uten problemer (selv om det ikke kan vises en 'ikke-støttet format' -melding, som du kanskje ignorerer.) WMP 12 er dessverre bare tilgjengelig med Windows 7 og har ikke en gratis nedlastbar versjon. Hvis du har en eldre versjon av WMP, følg disse instruksjonene for å laste ned og installere programvare som kan hjelpe.